• A-Selectie VV Brielle seizoen 2020-2021

    Inmiddels is er met een aantal spelers van de huidige A-selectie gesproken. De groep blijkt hecht en de spelers geven aan het goed naar hun zin te hebben bij VV Brielle.

    Natuurlijk is men deels in afwachting geweest van de nieuwe hoofdtrainer, maar nu bekend is dat met ingang van volgend seizoen Gijs Zwaan de scepter gaat zwaaien bij VV Brielle, is die twijfel weggenomen. De komende weken zullen worden besteed om de selectie voor tachtig procent ingevuld te krijgen en daarna zo snel mogelijk de samenstelling van de groep voor eersteklasser VV Brielle compleet te maken.

    De gesprekken met onder andere aanvoerder Alexander van Dommelen, Marvin Godschalk, Anthony Piqué, Marcel van den Berg, Michael Mettrop, Bob Legierse, Luke Corver, Nigel Keehnen, Zepp Jacobs, Mitchell Lieshout en Victor de Blok waren uiterst positief.

    Uiteraard worden er de komende weken ook gesprekken met assistent-/keeperstrainer Edwin van Zwieteren en Ryan Klipsteen (trainer van het tweede elftal) gevoerd. Aansluitend wordt er gesproken met de verdere begeleiding rondom VV Brielle 1 en 2.