• Afsluiting zeven tegen zeven seizoen 2018-2019

  Op 14 juni was het dan zover: de laatste avond van 7 tegen 7 van dit voetbalseizoen. Traditiegetrouw was er op deze avond door de organisatie en onze onmisbare bardames gezorgd voor extra lekkere hapjes.

  We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd seizoen, waar we op alle geplande vrijdagavonden de kunststof wei in konden. Veelal met vier teams, die zoals gebruikelijk werden samengesteld door het geheel eerlijke trekken van de kaarten.
  Dit seizoen konden we naast nieuwe ballen en nieuwe hesjes, ook veel nieuwe gezichten binnen onze groep verwelkomen.

  De groep, bestaande uit vele leeftijdsvariaties, is onderhand ook steeds diverser geworden qua herkomst. Er wordt op de velden zelfs al in het Engels met elkaar gecommuniceerd. Voor de start van de avonden gaat het vooral om plezier en lol, tijdens de wedstrijden komt natuurlijk dan wel weer het willen winnen naar boven. Nadat we moe, maar voldaan de douches opzoeken, gaan we altijd over op nabespreken, analyseren, beelden terugkijken en tactieken voor de komende avond bepalen. Dit alles onder het genot van een koud biertje en een hete bitterbal.

  De laatste avond werden onze bardames Anne-Jet en Linda overstelpt met cadeaus, opdat ze volgend seizoen gewoon weer van de partij zullen zijn. Zonder bar geen 7 tegen 7. Ook de organisatie werd bedankt namens de boys.

  Er waren daarnaast bloemen voor onze jarige, oudste speler en tevens mascotte Peter.
  Nadat we om 00.00 uur voor de laatste keer dit seizoen de deur van de kantine achter ons dicht hadden getrokken, ging een select groepje in Café Nobel verder, alwaar een aantal oud(e)-spelers ons al stond op te wachten.

  Op naar 6 september voor de start van seizoen 2019-2020 met hopelijk, naast de vaste trouwe schare, weer een aantal nieuwe gezichten.
  Ben je 35 jaar of ouder, bovengrens nog niet gesteld, meld je dan aan! Kijk op vvbrielle.nl onder 7 tegen 7 voor de informatie die je nodig hebt. We zien je graag verschijnen!