• Algemene vergadering van VV Brielle

Geachte leden,

Op de Algemene Ledenvergadering van 2 december 2019 hebben wij u beloofd om middels een extra ALV terug te komen op o.a. de decharge van het seizoen 2018-2019. Tevens willen wij met u de begroting van het seizoen 2020-2021 behandelen. Door het coronavirus en de problemen met de legionella is ons complex enkele maanden geheel gesloten geweest. Nu we weer gebruik kunnen maken van de kantine, willen wij u uitnodigen voor een Algemene Ledenvergadering met onderstaande agenda.

Vanwege het coronavirus en de daarbij behorende regels willen wij graag dat u zich van tevoren aanmeldt, zodat wij rekening kunnen houden met het inrichten van de kantine. Aanmelden kan ook via info@vvbrielle.nl

Uitnodiging:

tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van VV Brielle, te houden op:

Woensdag 16 september 2020 in het clubgebouw van VV Brielle, aanvang 20.00 uur.

Toegang alleen voor leden.

(vergaderstukken zijn vanaf 9 september op te vragen via het secretariaat: info@vvbrielle.nl)

1. Opening / vaststellen agenda

2. Ingekomen stukken en mededelingen