• AVG project

VV Brielle is de plaatselijke voetbalvereniging gelegen aan het Geuzenpark Sportcomplex aan de rand van Brielle. De club kent 50 voetbalteams en 1.000 leden in de leeftijdsklasse van 4 jaar tot 70 jaar. De vereniging wordt bijgestaan door een grote club van vrijwilligers, die de club ondersteunen van schoonmaak tot het glaasje bier. In vergelijking met veel andere voetbalverenigingen zijn wij een relatief jonge vereniging. VV Brielle is een fusieclub van twee oude voetbalverenigingen: SC Voorne en WRW. Die historie van deze twee clubs is een onderdeel van VV Brielle op weg naar de toekomst.

The job

In de afgelopen jaren worden ook verenigingen geconfronteerd met de nieuwe AVG-wetgeving. Wij zoeken een vrijwilliger met kennis van het onderwerp AVG die de club hierop analyseert en een plan van aanpak opstelt.

• Je analyseert de huidige situatie van de club
    • Je stelt een plan van aanpak op om als voetbalvereniging te kunnen voldoen aan de AVG wetgeving
    • Je benadert andere vrijwilligers om uiteindelijk het plan van aanpak uit te voeren
    • Je overlegt de vorderingen regelmatig met een nader te bepalen bestuurslid
    • Je adviseert de club op het gebied van AVG in de komende jaren. Denk aan updates rondom aanpassingen in de wetgeving

De ideale match

• Geen gesprekspartner is jou onbekend, je weet je de juiste vragen te stellen
    • Je weet de vrijwilligers aan je te binden om met plezier samen te werken
    • Je bent een echte aanpakker, komt too the point en hebt een no-nonsense uitstraling
    • Je hebt affiniteit met onze club

Wat we je bieden?

• Je werkt met vrijwilligers met een groot hart voor de club
    • Uitdagende werkzaamheden, ‘never a dull moment’
    • Een voetbalvereniging midden in een veranderende samenleving, waar de club in mee wil gaan

Heb je belangstelling?
    Herken je jezelf in dit project, dan zouden wij graag op korte termijn kennis met je willen maken! Bel, app of mail me voor een gesprek met een kop koffie op de club.

Email: bpieterson@worldmeetings.nl
    Mobiel: 06-51559062