• B-selectie VV Brielle seizoen 2019-2020

  Er is zoals ieder seizoen weer veel tijd en energie gestoken in het samenstellen van de A-selectie en dit is ook met regelmaat gepubliceerd. Naast de A-selectie heeft VV Brielle ook kans gezien om weer een representatieve en kwalitatieve B-selectie samen te stellen voor het seizoen 2019-2020.

  Vele verenigingen hebben moeite om een goed tweede elftal op de been te brengen dat op hoog niveau in een reserveklasse speelt.

  Laten we het allereerst hebben over de begeleiding. Trainer Ryan Klipsteen heeft inmiddels anderhalf seizoen de B-selectie van VV Brielle onder zijn hoede. Samen met verzorger, leider, grensrechter en soms zelfs speler Dennis Groen hebben zij zeker in het tweede gedeelte van dit seizoen de prestatiecurve de goede richting opgekregen.

  Wij zijn dan ook zeer content met de verlenging van hun verbintenis met VV Brielle voor het seizoen 2019-2020. Er is een duidelijke visie en spelvreugde voor de spelers. Voor volgend seizoen zijn de heren Ron Vogel en Koen Keehnen bereid gevonden om de twee eerder genoemde heren te ontlasten in hun taken en zo ook een extra impuls te geven aan de prestaties van VV Brielle 2. De een stapt er zo goed als blanco in en de ander heeft al een brok aan ervaring opgedaan in het begeleiden van een team en kan ook technische ondersteuning bieden. Wij zijn erg blij met de invulling van deze al lang vacante posities.

  De voorlopige samenstelling van de B-selectie bestaat uit de volgende spelers; Tim Appelhof (ex-JO19-1), Rowan Barendrecht, Robin Bos, Ryan Griffiths (ex-JO19-1), Sam de Haan (ex-JO19-1), Jeroen Heidenreich (ex-JO19-1), Nigel Keehen, Najib Kissami (ex-JO19-1), Quinten Kloof, Igor Lopes dos Santos, Savi Merino (ex-Nieuwenhoorn), Mitchell Polet, Jesse van der Reiden, Martijn Rollof, Marnix Sonneveld, Jordi de Visser, Luuk Visser (ex-JO19-1) en Nick van Wingerden.

  Is alles rondom de B-selectie (VV Brielle 2) al ingevuld? Zo zult u zich misschien afvragen. Nee, we zijn nog naarstig op zoek naar een assistent-scheidsrechter (grensrechter), dus mocht u dit lezen en dit u aanspreken, schroom dan niet om u aan te melden. Daarnaast is de Technische Commissie (TC) samen met de technische staf nog in gesprek met een aantal vaardige voetballers die het team compleet maken, een team dat mee gaat doen voor een hoge klassering in de competitie.