• Brielle 2 speelt gedreven en deelt de punten met XerxesDZB

  Ook vandaag mocht het niet zo zijn dat Brielle 2 de lang verwachte overwinning binnen wist te halen en dat was zeker tegen XerxesDZB mogelijk geweest. Uiteindelijk werd het 2-2 na een 2-0 achterstand.

  In de eerste helft was Brielle de betere ploeg, maar wist niet te scoren en dat hield een brilstand in bij rust. Na rust stond de verdediging even niet goed en de snelle spits van XerxesDZB schoot de eerste de beste kans in het doel. De 2-0 kreeg XerxesDZB cadeau van de scheidsrechter, want ondanks het vlaggen keurde hij ten onrechte het doelpunt goed. Dennis Groen had het bij het rechte eind, want een speler ontving de bal teruglopend vanuit een buitenspelsituatie.

  Het was daarna het hardwerkende Brielle dat de rug rechtte en weer de regie in handen nam. Dit resulteerde uiteindelijk in de 2-1 van Mitchell Polet en de 2-2 van David van Meggelen. Er volgden nog drie kansen voor Brielle, die helaas niet werden benut en zo bleef het opnieuw bij slechts één punt.

  Opstelling: Nigel Keehnen (1), Julian de Geus (2), Jesse van der Reiden (3), Jordi de Visser (4), Bob Legierse (5), Richard Zebregs (6), Rowan Barendrecht (7), Luke Corver (8), David van Meggelen (9), Martijn Rollof (10) en Mitchell Polet (11). Op de bank namen Igor Lopes dos Santos, Robin Bos en Marnix Sonneveld plaats. Colin Schoors bleek na de warming-up niet inzetbaar vandaag.

  Deze keer zijn er geen details beschikbaar, want de auteur was slechts beperkt aanwezig. Ruim twintig minuten wachten voor rust op een broodje kaas in de kantine van XerxesDZB en een kwartier voor tijd de auto weer in richting Oud-Beijerland zorgden ervoor dat het verslag vrij beknopt blijft.

  Tussentijds wordt er geoefend tegen GHVV 1 en dan wordt de competitie weer hervat op 17 november met een thuiswedstrijd tegen Spijkenisse 2 en tegen die ploeg heeft Brielle nog wat recht te zetten vanwege de 2-1 nederlaag voor de beker. Zet de ontwikkeling van het team zich voort en gloort de eerste competitieoverwinning aan de horizon?