• Gratis met de bus mee naar de finale van de nacompetitie

• Op zaterdag 15 juni speelt VV Brielle 1 de finale van de nacompetitie tegen Nieuw Lekkerland op neutraal terrein bij SV Slikkerveer in Ridderkerk. Deze belangrijke wedstrijd begint om 14.30 uur. Een gulle sponsor is bereid een bus te bekostigen, zodat ook de trouwe supporters GRATIS mee kunnen naar Ridderkerk en ons kunnen steunen tijdens de wedstrijd!

Wel even bij Harro de Reus, telnr. 06 53361880 aanmelden en VOL=VOL (er zijn maximaal 49 zitplaatsen). De bus vertrekt om 12.30 uur, zorg dat je om 12.15 uur bij de bus bent!

Het is de bedoeling dat we uiterlijk 18.00 uur weer in de bus zitten voor de rit terug naar het Geuzenpark. We verwachten om circa 18.30 uur weer bij het complex te zijn. Wij willen u erop wijzen dat het parkeren van uw eigen auto bij het complex van SV Slikkerveer beperkt kan zijn.