• Champions League op zesde “Corona-Zaterdag” bij VV Brielle

• Ook op de zesde “corona-zaterdag” was het zeer druk met de jeugdspelers. Om 9.00 uur begonnen, zoals inmiddels gebruikelijk, de JO8, JO9 en de JO10 met de onderlinge wedstrijden. Natuurlijk was de wonderspons ook weer aanwezig.

De JO11 en JO12 hielden onderling een Champions League-toernooi. Er waren ruim veertig kinderen aanwezig en zij werden verdeeld in acht teams. Uiteindelijk behaalde Liverpool de titel met tien punten uit vier wedstrijden, voor Manchester United (negen punten) en Manchester City (zeven punten).

De JO13-1 en JO15-2 speelden ook een Champions League-toernooi. Na de poulewedstrijden werd de finale gespeeld door Bayern München en Juventus. Na een 2-5 achterstand wist Bayern deze finale na verlenging alsnog met 6-5 te winnen. Het winnende team staat op de foto!

Ook werden er diverse onderlinge wedstrijden gespeeld. Zo won de JO15-3 met 4-1 van de MO15-1, ook al lieten de meiden zien echt te kunnen voetballen. De JO17-1 speelde met 3-3 gelijk tegen de JO19-3 en de JO19-1 won met 6-1 van de JO19-2, al kwam de JO19-2 nog wel verrassend op een 0-1 voorsprong. De JO17-2 won zijn oefenwedstrijd met 6-3 van de JO17-3.

Het blijft behelpen in deze coronatijd zonder competitievoetbal. Maar aan de opkomst te zien zijn de jongens en meisjes nog zeer enthousiast om een balletje te trappen op het Geuzenpark.

Wederom een woord van dank aan alle vrijwilligers die deze zaterdagen mogelijk maken voor onze jeugd.