• Corona en VV Brielle

  Geachte leden van VV Brielle,

  Afgelopen zaterdag heeft onze regering in Den Haag besloten dat alle burgers van Nederland wederom in lockdown gaan. Dat heeft dan opnieuw gevolgen voor onze voetbalvereniging.

  Volgend op het laatste coronanieuws van 5 en 8 december op de site van onze club is het onderstaande besloten:

  Voor alle spelers van 18 jaar en ouder is het complex van voetbalvereniging Brielle opnieuw gesloten. Deze maatregel geldt totdat onze regering de coronamaatregelen versoepelt.
  Woensdag 12 januari en donderdag 13 januari zijn de eerste dagen dat er tussen 15.00 uur en 17.00 uur wekelijks getraind kan worden door de jeugd onder de 18 jaar. Verzoek aan de trainers is je van tevoren te melden bij Peter Bloothoofd.
  Zaterdag 15 januari is de eerste zaterdag dat jeugdspelers t/m 17 jaar weer kunnen trainen of onderling een wedstrijd op zaterdag tot 17.00 uur mogen spelen. Ook voor de zaterdagen het verzoek aan de trainers te overleggen met Peter Bloothoofd.
  De kleedkamers zijn open op de bewuste woensdag, donderdag en zaterdag
  Onze bar is gesloten.

  Omdat de bar opnieuw is gesloten, hebben we alle trainers die een vergoeding ontvangen, gevraagd hier vanaf te zien totdat we als voetbalclub iedereen weer mogen ontvangen. Wij danken deze trainers opnieuw voor hun steun aan onze club. Ik heb er alle vertrouwen in dat we als VV Brielle ook deze keer zullen ‘overleven’, ook al is dit de tweede keer dat we als club praktisch volledig sluiten.
  Kortom: we houden de spirit erin.

  Tot slot wens ik alle leden een goede kerstviering toe. En natuurlijk een mooie jaarwisseling.

  Op naar een mooi jaar 2022,
  Bob Pieterson, voorzitter namens de onderstaande bestuursleden

  Edwin Wingelaar, secretaris
  Bernhard Hulst, penningmeester
  Gertjan de Reus, bestuurslid Facilitair
  Melvin Spruijt, ad-interim bestuurslid Voetbaltechnische zaken