• Met de kennis die we inmiddels hebben, is er besloten om het complex op maandag en dinsdag gesloten te houden. Op woensdag en donderdag gaan we het complex openstellen tussen 15:00 uur en 17:00 uur voor iedereen die wil komen trainen. Elk elftal in principe een keer als de spelers willen en kunnen. Om een klein beetje orde in de chaos te scheppen, dien je je wel vooraf aan te melden via een appje bij Peter Bloothoofd om iedereen een plekje te geven. Dit hoeft uiteraard niet je vaste plekje te zijn.

    We houden de kleedkamers gesloten tijdens deze middagen. De commissiekamer is open voor een kopje koffie, maar houd het aantal mensen dat zich hier ophoudt beperkt. Het eerste toilet aan de linkerzijde maken we vanaf nu genderneutraal en is voor eenieder beschikbaar.

    Seniorenteams en andere A-categorie-teams die op zaterdag niet voetballen kunnen op zaterdag 11 en 18 december komen trainen in overleg. De nog te spelen competitiewedstrijden gaan uiteraard voor. Ook hiervoor geldt dat je je even moet aanmelden. Wacht hiermee niet tot vrijdagavond 22:00 uur!

    Schrijf in ieder geval in de agenda dat zaterdag 18 december de laatste speeldag is van de reguliere competitie en dat we hierna het complex minimaal drie weken gaan sluiten. In principe gaan we maandag 10 januari weer van start met de trainingen. Als er tegen die tijd nog coronamaatregelen zijn, dan zullen we hier weer op gaan inspelen.

    Peter Bloothoofd & Edwin Wingelaar.