• CORONA-PROTOCOL VV BRIELLE

Nog elke dag hebben we te maken met de grote impact van het coronavirus op onze maatschappij. Nu het nieuwe seizoen op het punt staat te gaan starten, wil het bestuur van VV Brielle aandacht vragen voor de volgende maatregelen die tot nader orde zullen gelden.

Om verantwoord te kunnen sporten, moeten we ons wel aan enkele regels houden, die wij hier met u willen delen. Ondanks deze regels zijn we uiteraard wel enorm blij dat we op of rondom de velden en in de kantine weer met elkaar in contact kunnen komen. De afspraken die we met elkaar maken zijn genomen om op een veilige en verantwoorde manier met elkaar te kunnen sporten en gebruik te maken van de accommodatie en faciliteiten.

Wij vragen iedereen dan ook met klem om onderstaande afspraken na te leven en te respecteren.

Hygiëne-basisregels

• Voor alles geldt: Gebruik je gezonde verstand.
    • Heb je (milde) klachten? Blijf thuis en laat je testen!
    • Houd altijd 1,5 meter afstand tot anderen.
    • Vermijd drukke plekken.
    • Was zo vaak als mogelijk je handen.
    • Schud geen handen!

Algemene huisregels op het Geuzenpark van VV Brielle

• Houd (18+) tenminste 1,5 meter afstand van elkaar langs het veld, op de tribune, op het terras, in de kantine, op het sportpark en in de kleedkamers.
    • Informeer uw kinderen omtrent de veiligheids- en hygiënevoorschriften. Informeer hen dat zij te allen tijde de instructies van de begeleiding en overige medewerkers moeten opvolgen.
    • Bij binnenkomst svp zoveel mogelijk uw handen desinfecteren bij de aanwezige pompjes
    • Binnen in het kantine geldt een maximum van 80 bezoekers (die moeten zitten).
    • Houd u aan de gestelde regels met bestellen van uw drank aan de bar en uw eten in de keuken
    • Houd u aan de aangegeven looprichtingen binnen in het gebouw alsook op het sportpark.
    • Buiten op het terras dient men ook te zitten, staan is niet toegestaan.
    • Meubilair in de kantine en op het terras mag niet worden verplaatst.
    • Buiten de spelers, officials, kaderleden en vrijwilligers zijn er maximaal 250 toeschouwers toegestaan
    • Geforceerd stemgebruik (schreeuwen / zingen) is niet toegestaan.
    • Gemarkeerde delen op de tribune (met tape/lint) zijn niet toegankelijk.

Kleedkamers/doucheruimtes/velden

• De veld- en kleedkamerindeling kunt u vinden op het scherm naast de ingang
    • Het is niet toegestaan om kleedkamers anders dan de aangewezen kleedkamers te betreden.
    • Wij verzoeken om zoveel als mogelijk de in- en uitloop uit het kleedkamergebouw te beperken.
    • Ook hier geldt dat u zich moet houden aan de aangegeven looplijnen in het complex
    • In de kleedkamer dient men ook 1,5 meter afstand te houden
    • Houd hier ook rekening mee bij jeugdwedstrijden, zorg dat er niet teveel ouders in de kleedkamer aanwezig zijn

Facilitaire zaken rondom wedstrijden

• De commissiekamer is alleen bedoeld voor het aanmelden van de teams en de ontvangst van de scheidsrechters
    • Limonade en thee zal zoals gebruikelijk verzorgd worden vanuit de commissiekamer
    • Zorg dat je je eigen (gemarkeerde) fles / bidon met drinken bij je hebt. Bidons delen is niet toegestaan.
    • Het is niet mogelijk om voor elke wedstrijd een scheidsrechter toe te wijzen door gebrek aan voldoende scheidsrechters. Het kan dus regelmatig gebeuren dat een team zelf voor zijn scheidsrechter zal moeten zorgen.

Bar en keuken

• Graag zoveel mogelijk met PIN betalen
    • Er is eenrichtingsverkeer in de kantine, houd u aan de looplijnen
    • Er zullen langere wachttijden ontstaan bij de bar en keuken, wacht rustig op uw beurt
    • Bestellingen voor eten worden voorlopig aan de bar opgenomen bij de rechterkassa (dus NIET bij de keukencounter)
    • U krijgt een nummer waarmee u uw eten later af kunt halen bij de keuken (dat nummer wordt omgeroepen en staat op de display links naast de keukencounter)

Dit protocol moet ertoe leiden dat we samen weer kunnen gaan genieten van het voetbalspelletje op Het Geuzenpark. We kunnen dit virus alleen samen verslaan. Laten we ons aan de afspraken houden en alert blijven op elkaar.