• Corona-zaterdag bij VV Brielle

Ook op zaterdag 10 april werd er weer volop gevoetbald op het Geuzenpark.

Om 9.00 uur was de jongste jeugd aan de beurt met o.a. een partijvorm op een half veld. De jongens en meisjes streden volop voor de overwinning, maar na afloop was er nog wel tijd voor een gezamenlijke foto.

Op hetzelfde moment vond er een vriendschappelijke wedstrijd tussen de JO15-2 en de JO15-3 plaats, welke ruim werd gewonnen door de JO15-2.

Later op de dag waren er nog trainingen voor diverse seniorenteams en bij de jeugd de JO19-1 en de JO15-1.

Daarnaast was er nog een leuke wedstrijd tussen de JO15-4 en de JO13-1 met een echt arbitraal trio en een wedstrijd tussen de JO17-2 en de JO19-2.

Er was dus wederom volop voetbal op het Geuzenpark. Ondanks de kou en af en toe regen was het toch weer een geslaagde voetbaldag bij VV Brielle.