• Coronavoetbal op het Geuzenpark

Zaterdag 27 februari was het wederom een drukke dag op het Geuzenpark bij VV Brielle.

Zoals gebruikelijk was het de jongste jeugd die om 9.00 uur begon met het spelen van onderlinge wedstrijden. Vanaf de JO08 t/m de JO19 werd er volop getraind door jongens en meiden en er waren twee onderlinge wedstrijden.

Beide wedstrijden werden geleid door Ralph en als eerste was het de JO15-2 tegen de JO15-3. Deze wedstrijd werd verrassend met 1-2 gewonnen door de JO15-3. Hierna speelden ook nog de JO17-1 en de JO15-1 tegen elkaar. Deze wedstrijd eindigde in een 5-0 overwinning voor de JO17-1.

Waar de dag ’s ochtends fris begon, eindigden we in een heerlijk zonnetje. De Brielse jeugd kon weer volop voetballen en dat werd dan ook weer volop gedaan.

Vanaf woensdag 3 maart kan een deel van de senioren ook weer gaan trainen, hopelijk volgt de rest ook snel!