• Coronazaterdag bij VV Brielle

Zaterdag 6 maart was het weer een drukke dag op het Geuzenpark. Er waren veel trainingen en onderlinge wedstrijden.

De JO12-1, JO13-1 en JO15-2 speelden onderling diverse wedstrijdjes. Hierbij was er ook sprake van een individuele strijd, waarbij uiteindelijk Rick en Stijn (zie foto) de winnaars waren van een tegoedbon van JJ Sport.

Verder waren er aan het begin van de dag de gebruikelijke duels bij de JO08, JO09 en JO10 en deze keer een wedstrijd tussen de JO13-2 en de MO15-2.

Om 10.30 uur begon de tweede reeks met een onderlinge wedstrijd met de JO11-1 en JO11-2 en een wedstrijd met de JO11-3 en de JO12-2.

Als laatste bij de jeugd waren er nog wedstrijden tussen de JO15-3 en de MO17-1 en tussen de JO19-2 en de JO17-1.

Aangezien de senioren tot 27 jaar ook weer mogen trainen, waren er voor het eerst sinds maanden ook weer enthousiaste senioren aan het trainen op het Geuzenpark.

Al met al was het weer een drukke, geslaagde dag op de zonovergoten velden van VV Brielle.