• Daan Langendoen van Nieuwenhoorn naar VV Brielle

  • Met de komst van de 22-jarige Daan Langendoen heeft eersteklasser VV Brielle zich verzekerd van een waardig opvolger voor Bo van der Gaag die volgend seizoen naar SC Feyenoord vertrekt. Daan heeft in het verleden als aanvoerder Spijkenisse onder 23 jaar laten zien dat hij toe is aan het spelen in een eerste elftal. Bij Spijkenisse, de club waar hij jarenlang in de eerste jeugdteams speelde, maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht. Niet voor niets dat het in de vierde divisie uitkomende Nieuwenhoorn hem vorig seizoen al vroeg benaderde en het eveneens geïnteresseerde VV Brielle daardoor naast het net viste.

    Bij Nieuwenhoorn speelde hij veel als invaller en mede met dat vooruitzicht ook in het komende seizoen besloot Daan in te gaan op een nieuw avontuur bij VV Brielle. De inwoner van Oostvoorne wil zich als basisspeler verder ontwikkelen en dat vooruitzicht is bij Brielle op dit moment reëler dan bij Nieuwenhoorn.

    Ambitie en leveren komt voort uit zijn roots en niet alleen op het veld. Als jonge ondernemer heeft Daan een eigen bedrijf opgestart.
    De Technische Commissie is blij dat deze talentvolle speler voor VV Brielle heeft gekozen. “Daan is snel, verdedigend sterk in de duels, heeft een goed inzicht, is opbouwend sterk en staat bekend als een teamplayer.”