• Data voor inleveren teamtassen en overige materialen seizoen 2023/2024

 • Hallo allemaal

  Het seizoen loopt langzaam ten einde. In de paar weken dat er geen voetbal is, zullen alle teamtassen, ballenlockers, bidonrekken, hesjes, spelerstassen en wedstrijdpakken weer op orde gemaakt worden voor het nieuwe seizoen.

  Ik wil jullie vragen alleen op onderstaande data je schone teamtas te komen inleveren en op andere momenten in de commissiekamer neer te zetten. Ervaring leert dat dingen dan zoekraken.
  Teams die tenues hebben uitgedeeld: graag alles in 1 tas inleveren. Het is voor mij niet te doen alles los in te nemen. Ik heb de kleding ook als 1 tas uitgegeven.

  Daarnaast dienen alle gesponsorde wedstrijdpakken, trainingskleding en tassen schoon, heel en compleet ingeleverd te worden. Ook als de meeste kinderen in je team blijven: ALLES inleveren, zoals beschreven in de bruikleenvoorwaarden van de gesponsorde artikelen. Communiceer dit samen met onderstaande data graag met de spelers/ouders uit je team.

  Donderdag 13 juni: 19.00 - 21.00 uur
  Woensdag 19 juni 19.00 - 21.00 uur
  Zaterdag 22 juni 10.00 - 12.00 uur

  Trainers en leiders die volgend jaar niet meer actief zullen zijn: lever jullie coachjas en trainingspak in op de bovenstaande data.

  Heb je nog eigen materialen in de ballenlockers? Neem deze mee naar huis. Alle lockers worden leeggehaald in de zomerstop.

  Teams die nog een toernooi hebben na deze data: maak even een aparte afspraak met mij, carolienbloothoofd@gmail.com of 06-44740042.

  Ik ben op vakantie van 15 mei t/m 12 juni. Voor vragen o.i.d. ben ik ook dan via mail of app te bereiken.

  Iedereen een goede en sportieve afsluiting van het seizoen, alvast een mooie vakantie en tot het volgend seizoen!

  Carolien Bloothoofd