• Dave de Jong pakt rol van assistent-trainer bij VV Brielle op

    Bij VV Brielle heeft de Technische Commissie een roerige week achter de rug. Het scheiden van de wegen van VV Brielle met hoofdtrainer Manuel Vissers werd in eerste instantie onjuist en op storende wijze in de media gepubliceerd. VV Brielle heeft dan ook afstand genomen van de eerdere berichtgeving. Verzorgster Wendy Romijn trok eveneens de deur dicht bij VV Brielle en ook assistent-trainer Melvin Spruijt verklaarde zich solidair met de hoofdtrainer. Melvin werd zeer gerespecteerd en heeft zich altijd volledig ingezet voor VV Brielle, dus zijn vertrek was zeker een onverwachtse tegenslag.
    Met andere woorden: werk aan de winkel voor de Technische Commissie.

    Er werd snel geschakeld. Marco Jalink werd als nieuwe hoofdtrainer aangesteld voor de resterende maanden van dit seizoen. Oud-Brielle-verzorger Dennis Groen pakt de verzorging op dinsdag- en donderdagavond op. Voor de wedstrijden op zaterdag werd Sjaak van der Gaag bereid gevonden om als verzorger op te treden.

    Inmiddels is er ook een nieuwe assistent-trainer gevonden. De bij VV Brielle bekend zijnde Dave de Jong stapt per direct in als assistent van Marco Jalink. Dave de Jong was 3 seizoenen hoofdtrainer bij Zwartewaal, daarvoor onder andere trainer van Nieuwenhoorn 2, jeugdtrainer bij Nieuwenhoorn, VV Brielle, Spijkenisse en Feyenoord.

    VV Brielle is verheugd om een oude bekende terug te zien bij de club, daarnaast heeft Dave de Jong na een rustperiode van bijna een jaar weer veel zin om op het veld te staan. Kortom, alle staffuncties zijn weer ingevuld en nu is het aan de spelersgroep om samen met de nieuwe staf de mouwen op te stropen!