• De teamtassen staan weer klaar

• Alle teamtassen zijn weer klaar om opgehaald te worden. We hebben de ruimte weer nodig voor andere zaken. Stuur even een appje of mail deze week, dan zetten we de spullen zo veel mogelijk klaar in de commissiekamer.
      App of mail Carolien Bloothoofd tel: 0644740042 of mail: kleding@vvbrielle.nl

• Deze week wordt bekend hoe het met onze leidingen is gesteld. Normaal gesproken krijgen we woensdagavond te horen of we legionellavrij zijn. In de tussentijd gaan de plafonds dicht en worden alle luchtafzuigingen weer aangesloten. Het schoonmaken is inmiddels al begonnen. Het wordt een race tegen de klok, mede doordat we het terrein ook nog corona-proof moeten maken. De kleedkamers blijven deze gehele week nog gesloten.

• Aanstaande zaterdag vangen we dan aan met de eerste bekerwedstrijden. Alle wedstrijden worden gespeeld in de zogenaamde A-categorie. Dit houdt in dat we niet zomaar een wedstrijd niet kunnen spelen of verzetten. Deze bekerpoule (2 of 3 wedstrijden) dient voor 17 september te worden afgerond. Een zaterdag niet spelen betekent dus doordeweeks inhalen.

• Het is u wellicht al opgevallen dat Peter Tuk niet meer elke dag aanwezig is op het complex om open en dicht te doen. We willen dit gaan opvangen door meerdere mensen te zoeken die een deel van de avond de commissiekamer willen bezetten. Bent u toch al op het complex om de training van uw zoon of dochter te bezoeken, dan is dit een mogelijkheid om de zelfwerkzaamheid terug te verdienen.
      Het ligt nog open hoe we dit een invulling gaan geven. Als u hierover informatie wil, hierbij wilt helpen of hier idee├źn over hebt, meld u dan bij:
      Edwin Wingelaar tel: 0646251208 of mail: e.wingelaar3@upcmail.nl
      Hoe groter de groep, des te beter.

• Tevens zijn we voor de zaterdag op zoek naar mensen die de commissiekamer willen bezetten. Dit is zowel voor de ochtend- als voor de middagdienst. Ook dit is een mogelijkheid om de zelfwerkzaamheid terug te verdienen.
      Informatie hierover of direct aanmelden kan via het mailadres: wedstrijdsecretarisvvbrielle@outlook.com