• Fifa-toernooi op hemelvaartsdag van Stichting Push

Stichting Push organiseert op Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei) een FIFA-toernooi voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Hieronder leest u de letterlijke tekst met informatie die Stichting Push zelf heeft gepubliceerd.

IN NAVOLGING VAN HET TOERNOOI VOOR 12+ ORGANISEREN WE OP HEMELVAARTSDAG, DONDERDAG 21 MEI EEN FIFA-TOERNOOI VOOR DE BASISSCHOOLLEEFTIJD.

LET OP! DIT TOERNOOI IS ONLINE, EEN PLAYSTATION-ABONNEMENT IS DUS NOODZAKELIJK

ONDERSTAANDE DE REGELS VOOR HET TOERNOOI!

Het is een 1 tegen 1 toernooi ( samen in één team mag dus NIET! )
    • Iedere deelnemer speelt met de online selecties
    • Je speelt met een land of clubteam. Geen FUT team
    • Tijdens iedere wedstrijd wordt 6 minuten per helft gespeeld
    • Iedere speler die ‘thuis’ speelt, is verantwoordelijk voor het starten van de wedstrijd.
    • Een speler toevoegen doe je in het algemene PS4 scherm. Een wedstrijd speel je door diegene uit te nodigen in ‘online vriendschappelijke wedstrijd’
    • Na iedere wedstrijd dient er een foto gemaakt te worden van de uitslag en doorgegeven te worden in de groepschat ( met naam )
    • In de poulefase speelt men 1x tegen elkaar
    • Winst is 3 punten, gelijkspel 1 punt, verlies 0 punten
    • Indien een speler na alle groepswedstrijden gelijke punten heeft met een tegenstander zou er worden gekeken naar onderling resultaat, vervolgens naar het doelsaldo
    • Tijdens de Knock-Out fase speelt iedereen 1x tegen zijn tegenstander, bij een gelijkspel speel je 2x 15 minuten verlenging, hierna volgen eventueel penalty's
    • Valt jouw internet weg en kan je het spel weer hervatten? Speel je aantal minuten in een ‘nieuwe’ wedstrijd + 2 minuten extra tijd, daarna stop je en geef je de uitslag door.
    • Spelers die niet online zijn op het aangegeven tijdstip hebben 15 minuten om aanwezig te zijn. Als je tegenstander niet reageert, meld je dit via de groepsapp!
    • Bij fraude of valsspelen is de toernooileiding gerechtigd elke mogelijke straf uit te delen welke zij in redelijk achten.
    • Een beslissing gemaakt door de toernooileiding is te allen tijden bindend
    • Respect in de groepschat is van groot belang!
    • Eenmaal ingeschreven verwachten we dat je ook echt meedoet. Er wordt geen geld teruggegeven bij afwezigheid.
    Je ontvangt in de chat een toernooischema, de poules en de tussenstanden.

Tijd 13:00 uur, check in vanaf 12:30 uur! Je geeft je naam + PS4-naam door, zodat wij weten dat je er bent.

Online Fifa 20 toernooi op PS4

Aantal open plekken: 59