• Gebruik complex

Zoals bij de meeste leden wel bekend is, worden er deze zomer werkzaamheden verricht aan het leidingwerk in het gebouw.
    Dit gebeurt om in de toekomst af te zijn van de legionellaproblemen, waar we de afgelopen tijd mee te maken hebben gehad.

Enige tijd geleden hadden wij de hoop dat er in augustus alweer activiteiten plaats zouden kunnen vinden op ons complex.

Uit het laatste werkoverleg blijkt echter dat dit iets te optimistisch is geweest. Als alle leidingen klaar zijn, moet er nog getest worden op lekkages en volgt er ook nog een chemische reiniging.
    Hierdoor is het helaas niet mogelijk om in augustus wedstrijden op ons complex te spelen. De geplande thuiswedstrijden moeten dan ook, indien mogelijk, omgezet worden naar uitwedstrijden.

Uitzondering hierop is zaterdag 8 augustus, met de wedstrijden tegen Excelsior en OVV. Deze wedstrijden kunnen wel blijven staan. Voor deze dag wordt er (in overleg met diverse partijen) gewerkt aan vervangende faciliteiten.