• Geslaagd MOH meidentoernooi bij VV Brielle

  Het was vandaag een geslaagde dag bij VV Brielle. ‘s Ochtends was het de beurt aan de MO13 en de MO15. In beide poules speelden vijf ploegen, die tegen elkaar speelden onder leiding van deskundige scheidsrechters. Een koud windje zorgde ervoor dat er een stapje extra gedaan moest worden om warm te blijven.

  In de MO13-poule was de overwinning voor Smitshoek omdat dit team een beter doelsaldo had dan VV Brielle MO13. De derde plaats was voor Nieuwenhoorn, de vierde plaats voor Hellevoetsluis en de vijfde plaats was voor Floreant.

  Bij de MO17 was er ook een spannend einde en ook hier was het doelsaldo beslissend. In deze poule won uiteindelijk VV Brielle, vlak voor Spirit. De derde plaats was voor CWO, vierde werd CVV Zwervers en vijfde werd GHVV’13.

  ‘s Middags was het tijd voor de MO11 en de MO15. Bij de MO11 waren er helaas maar drie teams, maar die maakten er wel een spannende competitie van. De overwinning ging naar Spirit voor Brielle en Vlotbrug.

  De poule van de MO15 werd gewonnen door Binnenmaas. En ook in deze laatste poule was het doelsaldo beslissend. Nu werd VV Brielle tweede voor SSS, Hellevoetsluis en Floreant.

  Namens de toernooicommissie willen we alle scheidsrechters, bar- en keukenmedewerkers en overige vrijwilligers bedanken. En niet te vergeten onze sponsor MOH, die alle deelnemers van een heerlijk drankje voorzag.