• Geslaagde nieuwjaarsdag bij VV Brielle

Het was weer gezellig druk in de kantine van VV Brielle tijdens de traditionele nieuwjaarsdag. Om 11.30 uur was de eerste wedstrijd tussen VV Brielle MO19 en een selectie van oud-speelsters van Wit Rood Wit. Een leuke wedstrijd, waarbij ook enkele moeder/dochter duels uitgevochten werden op het veld. De jonge meiden wonnen deze wedstrijd met 5-1, al hadden de "oudjes" kansen op meer. Doelpuntenmakers voor de MO19 waren Nova Snijders 3 keer, Brenda Noordermeer en Natascha Dijkstra. De eer voor oud-WRW werd gered door Conny van der Nol.

De tweede wedstrijd was tussen oud-Wit Rood Wit en oud-SC Voorne. In de eerste helft was het eigenlijk eenrichtingsverkeer richting het doel van Jan Dirk van der Torren bij oud-WRW. Ruststand was dan ook 5-0 in het voordeel van oud-SC Voorne. De eindstand werd uiteindelijk 7-1 voor oud SC Voorne, waarbij de doelpunten werden gescoord door Nick van Sliedregt 4 keer, Jeroen van der Vliet 2 keer en Pieter Jan Paulussen 1 keer. De tegengoal van oud-Wit Rood Wit werd gescoord door Bas van den Berg.

De laatste wedstrijd was tussen de huidige selectie en een selectie van oud-spelers van WRW, SC Voorne en VV Brielle. Ook dit werd een leuke wedstrijd, waarbij de het huidige eerste elftal van VV Brielle uiteindelijk met 4-2 won. De doelpunten van de huidige selectie werden gescoord door Jeffrey Duijnstee (2 keer), Niels Bekker en David van Meggelen. Voor de oudjes scoorden Pim Louer en Joost Faasse.

Na afloop van deze wedstrijd hield waarnemend voorzitter Edwin Wingelaar zijn nieuwjaarstoespraak en was het nog lang gezellig in de kantine van VV Brielle.