• Gijs Zwaan volgend seizoen hoofdtrainer bij VV Brielle

    Gijs Zwaan wordt in het seizoen 2020-2021 de opvolger van Stanley Rieborn bij VV Brielle. Na goed overleg met de technische commissie heeft het bestuur van VV Brielle besloten om de nu 60-jarige Rotterdammer Gijs Zwaan te benoemen als hoofdtrainer van VV Brielle.

    De ervaren Gijs Zwaan was het laatst actief bij Stedoco in de derde divisie. Hij was eerder ook succesvol bij VV Rijsoord, waarmee hij van de tweede klasse naar de hoofdklasse promoveerde.

    Gijs Zwaan heeft als assistent-trainer gewerkt bij Excelsior Rotterdam en bij Dordrecht ’90. Als hoofdtrainer is hij onder andere bij SVV/SMC, Zwart/Wit’28, Capelle, Deltasport en DOTO werkzaam geweest. In het betaalde voetbal kwam Gijs Zwaan als voetballer 26 wedstrijden voor Excelsior uit.

    Met de komst van Gijs Zwaan ziet VV Brielle mogelijkheden om zich niet alleen sportief te verbeteren, maar ook zeker de ingeslagen weg te vervolgen, die zijn voorganger en huidig Brielle-trainer Stanley Rieborn heeft ingezet. Stanley heeft kans gezien om van de huidige spelers een hechte groep te maken, die bereid is om voor elkaar te strijden.