• Het bestuur van VV Brielle bedankt de leden van de Vrienden van VV Brielle

De leden hebben afgelopen woensdag tijdens de ledenvergadering goedkeuring gegeven aan een aantal zaken die zijn ingediend. Hierbij helpen zij op een goede manier de vereniging. Een mooie zet in de rug van de vrijwilligers: zij staan weer voor u klaar.

Stofzuiger

Voor het onderhoud en schoonmaak wordt een nieuwe stofzuiger aangeschaft. De oude stofzuiger was dringend aan vervanging toe. Hier is de schoonmaakploeg weer goed mee geholpen.

Kassasysteem

Het kassasysteem van de club wordt aangepast. Dit is verouderd en aan vervanging toe. Ook wordt een tweede pinautomaat geleverd. Dit betreft een mobiele pin. De pinautomaat van de keuken wordt vernieuwd. We zijn dus voor de horeca en keuken weer voorbereid op de toekomst en kunnen u zo weer goed van dienst zijn.

Trainingspakken

Voor de trainers/leiders worden trainingspakken aangeschaft. Deze vrijwilligers begeleiden hun teams met trainingen en met de wedstrijden. Dus ook langs het veld stralen we als club een eenheid uit.

Wil je lid worden van de Vrienden van VV Brielle? Neem een kijkje op www.vvbrielle.nl onder het kopje Vrienden van VV Brielle.
    Of wil je vrijwilligerswerk doen bij de club en ben je een duizendpoot in onderhoud, schoonmaak en groen, meld je dan aan bij Marco Phernambucq, facilitairezaken@vvbrielle.nl.