• Het bestuur van VV Brielle wenst u fijne kerstdagen en een sportief en voorspoedig 2019

Het einde van 2018 nadert en de start van een nieuw jaar komt dichterbij. Een tijd achterlaten van bestuurlijke wisselingen, uitdagingen, verliespunten en winst. Kampioenschappen of een mooie plek onderaan de voetbalpoule. Al met al lag de traan en de lach, verlies en winst, weer dicht bij elkaar in 2018.

Komend jaar staat de vereniging weer voor nieuwe uitdagingen. Op zoek naar een voorzitter, het oud papier naar de gemeente, stijgende horecaprijzen, meer vrijwilligers, meer scheidsrechters, nog meer zonne-energie en een financieel gezonde vereniging. Laat VV Brielle weer de plek zijn voor alle voetballiefhebbers in 2019.

Wij zien u graag weer terug op de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 5 januari 2019 om een mooie start van 2019 met ons allen in te luiden.

Tot dan??..

Het bestuur van VV Brielle