• Het einde van 2022 is in zicht

 • Wij zijn het misschien al vergeten, maar aan het begin van het jaar waren wij nog in de ban van corona (covid-19) en wij als  vereniging moesten ons strikt aan de regels houden om die vervelende pandemie de kop in te drukken. Naarmate het jaar vorderde,  werden de regels versoepeld en kon er weer gevoetbald worden. Voor sommigen hadden de competities geen zin meer en bij anderen weer wel i.v.m. het seizoen 2022/2023.

  De wedstrijdsecretariaten moesten aan de bak om wedstrijden in te plannen en de kleedkamers in te delen, zodat iedereen weer kon voetballen en dat was wennen.

  Steeds meer mensen sluiten zich bij ons aan om te voetballen en zeker bij de dames en de jeugd. Dat is een positieve ontwikkeling en dat willen wij graag doorzetten. Vanwege de nieuwe fase in de competities kost het extra inspanning om wedstrijden binnen de periode te spelen en zeker als het einde nadert van zo’n periode. Het is wel zo dat er ook meer van de spelers/speelsters gevraagd wordt om te plannen. Wij hopen dat iedereen wil meewerken om wijzigingen voortijdig aan te geven om ongemakken te voorkomen.

  Om wedstrijden te kunnen spelen zijn er scheidsrechters nodig. Wij zijn dan ook erg blij dat er een scheidsrechterscoördinator is om scheidsrechters in te delen voor de wedstrijden die ingepland staan. Dit gaat natuurlijk in goed overleg met de betrokken  scheidsrechters. Natuurlijk is er nog steeds de oproep om je aan te melden om een wedstrijd te fluiten.

  Bij VV Brielle is het van belang dat iedereen welkom is en het moet een feest zijn om op onze club te zijn. De activiteitencommissie is dan ook druk bezig om het iedereen naar zijn of haar zin te maken. Toen de zomer aanbrak werd het Zomercarnaval georganiseerd en sinds die periode stonden er meer activiteiten op de agenda gepland. Wat ons ook opviel, is de diversiteit en dat is superleuk. Houd de agenda op de website in de gaten.

  Wat niet onmisbaar is, zijn de liters die geschonken worden achter de bar. VV Brielle is dan ook superblij dat die mensen er staan om iedereen te kunnen bedienen. Door de nodige inspanningen van dit team is het gelukt om bij vele wedstrijden iedereen van dienst te zijn.

  Dit jaar had de club nog last van naweeën van legionella. Het spoelen van de leidingen heeft ook veel van het onderhoudsteam  gevraagd, zodat wij met z’n allen veilig kunnen douchen.

  Wie ook niet kan en mag ontbreken is de groep mensen binnen de vereniging die ervoor zorgt dat de club er verzorgd en onderhouden bij ligt. Het hele jaar door moeten klussen worden uitgevoerd, zodat de club kan blijven functioneren.

  Dit jaar hebben wij als vereniging VV Brielle onze accommodatie beschikbaar gesteld om mensen samen te laten komen en te  ontmoeten die uit Oekraïne gevlucht zijn en zoals iedereen wel weet, zijn de verhalen hartverscheurend en zeker als de feestdagen voor hen ook naderen. VV Brielle wenst ook die mensen het beste en veel sterkte toe. Hierdoor laat VV Brielle zien dat het meer is dan een voetbalvereniging.

  Wij willen iedereen bedanken die zich afgelopen jaar 2022 hebben ingezet op sportief, recreatief en maatschappelijk gebied.

  Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2023.

  Het Bestuur