• Het nieuwe voetbalseizoen 2022/2023 gaat weer van start

  Vanaf 22 augustus 2022 kan iedereen weer trainen om zich voor te bereiden voor het nieuwe voetbalseizoen 2022/2023. Op de website www.vvbrielle.nl onder het kopje wedstrijdzaken komt het trainingsschema van 2022/2023 te staan. Hier zie je wanneer jouw team traint en op welk veld en in welke kleedkamer jouw team is ingedeeld. Er kunnen wijzigingen zijn als er wedstrijden gespeeld worden. In de aankomsthal van het clubgebouw worden de wijzingen op de informatieschermen aangegeven.

  Wedstrijden

  De wedstrijden worden ingedeeld door de KNVB in sportlink en op voetbal.nlDe voetbal.nl app moet iedereen geïnstalleerd hebben op zijn of haar smartphone. Controleer je persoonlijke gegevens en plaats een actuele profielfoto op je account, anders kan je niet spelen!

  Wedstrijd verplaatsen

  Een wedstrijd verplaatsen kan alleen door de trainer of leider van het team gedaan worden. Het is belangrijk dit te melden om miscommunicatie te voorkomen. Het aanvragen van een verplaatsing van een wedstrijd voor de zaterdag kan tot de woensdagavond ervoor tot 20:00 uur bij de wedstrijdsecretarissen (Peter Bloothoofd voor de jeugd en bij Edwin Wingelaar voor de senioren).

  Kleding

  Bij wedstrijden hoort ook een tenue en die worden aan de leiders en trainers van elk team uitgereikt door Carolien Bloothoofd. Wees hier zuinig mee! Info over kleding kan je terugvinden op de website: www.vvbrielle.nl.

  Scheidsrechters

  Nog steeds is er niemand om de rol van coördinator in te vullen. Vorig seizoen heeft de jeugd-wedstrijdsecretaris deze rol tijdelijk opgepakt, maar dat gaat hij dit seizoen niet meer actief doen. Staat er een scheidsrechter in je wedstrijd, dan zal hij er ook zijn. Zo niet, dan moet een elftal daar zelf zorg voor dragen. Er is niemand meer die actief voor je op zoek gaat!

  Veldonderhoud / belijning velden

  Ook dat was een werkje van de jeugd-wedstrijdsecretaris, maar daar zoeken we een tweede en liever nog een derde man bij. Het is niet moeilijk en vergt twee uur in de week om bij te houden. We gaan de komende weken de velden weer uitzetten. Ideaal voor mensen die in de continudienst werken en daar hebben we er nogal wat van. Uiteraard gaan we eerst een aantal keren samen op pad. Die twee uur is per week maar met drie man zou het één keer twee uur zijn in de drie weken.

  Commissiekamer

  Wij zoeken aanspreekpunten voor zowel de zaterdag en doordeweeks in de commissiekamer. Dat wil zeggen: ontvangst van scheidsrechters, begeleiders van teams en bezoekers met (kleine) vragen. Dit gaat per dagdeel (ochtend of middag op zaterdag) en (maandag t/m donderdag)middag of -avond. De frequentie waarop je dit doet is uiteraard in overleg. Dit is een functie die je ook samen met iemand kan doen. Zie het als een gezellige ochtend, middag of avond op de club. Zeker als Briellenaar (watergeus) zul je veel bekende gezichten zien!

  Vrijwilligers

  Vrijwilligers zijn binnen iedere sportvereniging van onschatbare waarde. Werving van vrijwilligers gaat om het aantrekken van mensen die passen bij de organisatie en bij de taken die ze gaan uitvoeren: de juiste persoon op de juiste plaats. Het vinden van vrijwilligers is een uitdagende klus. De vrijwilliger van nu is niet dezelfde als die van vroeger. Veel mensen geven nu de voorkeur aan kortdurend en projectmatig vrijwilligerswerk en voelen zich niet gebonden aan één organisatie. Het werven van vrijwilligers begint met goede kennis over wie je leden zijn, wie de ouders zijn van je jeugdleden en welke kwaliteiten zij hebben. VV Brielle is een commissie gestart die gaat beginnen met een interessepeiling. U hoort later meer…