• @Home Challenge voor jeugdspelers VV Brielle

Waarom de @Home Challenge?

Vanwege het Corona-virus kunnen er geen wedstrijden gespeeld worden en wordt er niet getraind. Het is helaas ook niet duidelijk hoe lang deze situatie gaat duren en wat de maatregelen vanuit het kabinet zullen zijn. Daarom start VV Brielle met de @Home Challenge, zodat spelers thuis allerlei voetbaluitdagingen kunnen aangaan. Wij volgen daarmee het voorbeeld van ONS Sneek. Zodra ons Geuzenpark weer open is, zal er een grote @Club Challenge georganiseerd worden, waarbij alle jeugdspelers onder begeleiding van trainers, leiders en spelers van het eerste elftal hun skills en tricks kunnen showen op het veld. Uiteraard zal na afloop iedereen een leuk aandenken krijgen.

1. Elke week meerdere Challenges

De Challenges worden gedeeld via de Facebook pagina en website van VV Brielle. De eerste @Home Challenge zal gedeeld worden op zaterdag 21 maart.

2. Film de Challenge

Vraag iemand om jou te filmen, terwijl je de Challenge uitvoert.

3. Deel met je trainer

Vervolgens stuur je de video op naar je trainer via de WhatsApp en verdien je punten. De trainer noteert jouw resultaat (Easy, Medium, Hard of Pro) in het klassement van @Home Challenge.

PDF Klassementformulier
    Excel Klassementformulier

Maak kans op leuke prijzen

Spelers die de meeste Challenges hebben voltooid en die daarbij de meeste resultaten hebben behaald, maken kans op mooie prijzen.

WIJ DAGEN JULLIE UIT!

Wij zullen alleen Challenges uitwerken die overeenkomen met de richtlijnen en de maatregelen van de autoriteiten m.b.t. het Corona-virus. Dat betekent dat het individuele Challenges zijn, die spelers thuis kunnen uitvoeren. Volg bij de deelname aan de @Home Challenge altijd de richtlijnen van de autoriteiten en bepaal zelf of je wel/niet wilt deelnemen aan de verschillende Challenges.

Voor vragen over de @Home Challenge neem je contact op met Roel de Nooijer (Technisch Jeugdco√∂rdinator Onderbouw)

E: rdenooijer@upcmail.nl