• Coronanieuws / Info jeugdtrainingen

  Om even af te wachten wat de KNVB gaat doen, houden we het complex vandaag en morgen gesloten. Op woensdag en donderdag willen we het complex openstellen tussen 15:00 uur en 17:00 uur voor iedereen die wil komen trainen. Elk elftal kan in principe één keer komen trainen, als dat gewenst is. Mocht er ruimte zijn, dan kan er een tweede keer getraind worden.

  Om een klein beetje orde in de chaos te scheppen, dien je je wel vooraf aan te melden via een appje bij Peter Bloothoofd om iedereen een plekje te geven. Dit hoeft uiteraard niet je vaste plekje te zijn.

  We houden de kleedkamers vanaf nu gesloten tijdens deze middagen. De commissiekamer is open voor een kopje koffie, maar houd het aantal mensen dat zich hier ophoudt beperkt. Het eerste toilet aan de linkerzijde maken we vanaf nu genderneutraal en is voor eenieder beschikbaar.

  We wachten even af waar de KNVB mee gaat komen de komende dagen en dan kijken we hoe we verder gaan. Langer dan 17:00 uur kunnen we uiteraard niet doorgaan. Dit zal voor veel leiders en trainers een probleem zijn en wellicht moeten we dan kijken naar andere oplossingen.

  Schrijf in ieder geval in de agenda dat zaterdag 18 december de laatste speeldag is van de reguliere competitie en dat we hierna het complex minimaal drie weken gaan sluiten. In principe gaan we maandag 10 januari weer van start met de trainingen.

  Peter Bloothoofd en Edwin Wingelaar