• Informatie omtrent Brielle - Olivio en de nacompetitie

 • Zoals u inmiddels weet, moet VV Brielle 1 via de nacompetitie het behoud van de eerste klasse veilig zien te stellen.

  Helaas heeft VV Brielle 1 een teleurstellend seizoen gekend in de eerste klasse, ondanks overwinningen op o.a. Spijkenisse en SHO is het niet gelukt om bij de eerste acht te eindigen.

  Hoe ziet de nacompetitie eruit? De komende zaterdagen (1, 8 en 15 juni) worden de nacompetitiewedstrijden gespeeld. Van de twaalf teams kunnen slechts twee teams zich plaatsen voor de eerste klasse. Voor Brielle zal dat gaan om het behouden van het eersteklasserschap en voor een aantal andere teams promotie naar deze klasse.

  Op 1 juni staat, zoals uitgebreid in de voorbeschouwing is gepubliceerd, de eerste nacompetitiewedstrijd op het programma voor VV Brielle 1. Het speelt om 14.30 uur thuis tegen Oliveo uit Pijnacker.

  Bij winst tegen Oliveo gaat VV Brielle 1 op zaterdag 8 juni op bezoek bij VFC in Vlaardingen. Ook die wedstrijd begint om 14.30 uur.

  Komt VV Brielle 1 in de finale, dan wordt deze wedstrijd op een neutraal terrein gespeeld tegen een van de volgende ploegen: Zuidland, CION of Nieuw-Lekkerland.

  Uiteraard verwachten we vele supporters die VV Brielle komen ondersteunen en ook van tegenstander Oliveo weten we dat er sowieso enkele bussen met supporters naar het Geuzenpark komen.

  Verdere informatie
  De entree voor de wedstrijd is gratis. Vanuit VV Brielle wordt daarvoor in de plaats gecollecteerd voor Stichting Rolina, zie www.stichtingrolina.nl
  Wij hopen op eenieders steun voor deze mooie actie!

  De KNVB heeft ons nadrukkelijk verzocht om eenieder erop te wijzen dat er GEEN vuurwerk en rookpotten mogen worden afgestoken op het complex. Wij vragen u om dit te respecteren en dit eventueel buiten het complex, op de weg tussen veld 1 en de tennisvereniging te doen.