• Informatie omtrent VV Brielle 2

  • Jelmer Santra is actief begonnen aan zijn nieuwe klus bij VV Brielle. Jelmer heeft onder andere diverse gesprekken gevoerd met potentieel nieuwe versterkingen voor VV Brielle 2. Daarnaast heeft hij een positief gesprek gevoerd met oud-WRW en oud-VV Brielle selectiespeler Ricardo Nijssen. Ricardo gaat samen met Jelmer de jonge groep trainen en coachen, tevens zal hij zijn ervaring delen met Jelmer, die dit seizoen voor het eerst verantwoordelijk wordt voor een seniorenelftal. Uiteraard zijn wij als TC en bestuur blij met de terugkeer van Ricardo.

    Een van de versterkingen voor VV Brielle 2 is Quincy Latorre (ex-Meeuwenplaat 1 en onder andere Zinkwegse Boys 1). Quincy is een broer van Jiandro, die al wat jaren bij Brielle actief is. Verrassend is de overstap van Wouter Bloothoofd (OHVV) naar zijn oude club. De betrouwbare doelman keert niet terug als doelman, maar als veldspeler bij VV Brielle. De oud-jeugdspelers Armin Hasanovic en Alain Kers keren eveneens terug bij VV Brielle. Beide spelers zijn actief geweest bij VV Rozenburg en zien nu uit naar het nieuwe seizoen, waarbij de doelstelling om promotie naar de reserve eerste klasse te bewerkstelligen erg aansprak. Vanuit JO23-1 komt Nigel van Handenhove over en vanuit de JO19-1 stromen Mats van Dokkum, Sem Kruize, Youri Fase en Gieles van Veen door naar het tweede elftal. Daarmee is de selectie van VV Brielle 2 behoorlijk versterkt en al zo goed als compleet.

    Van de huidige groep beginnen Tim Baumann, Julian van Benthem, Lucas Keereweer, Wouter de Ronde en Julian Stolk in juli mee te trainen met de groep van hoofdtrainer Manuel Vissers. Verder blijven ook de volgende spelers in ieder geval actief bij VV Brielle 2: Mick ten Berge, Wesley Gouw, Duncan Kerkmans, Jiandro Latorre, Henri Ruigendijk en Jelle Wessteijn. Kortom, een goede selectie voor komend seizoen!