• Inleverdata ALLE teamtassen en andere gesponsorde tassen en kleding

  Allen,

  Het seizoen nadert zijn einde voor de meeste teams. Het verzamelen en compleet maken van alle (gesponsorde) kleding en materialen gaat echter beginnen.

  Om het nieuwe seizoen weer goed van start te gaan:

  Hieronder enkele huishoudelijke mededelingen 

  1. Vraag aan alle leiders, trainers en spelers hun kleding/materialen compleet en GEWASSEN in te leveren op onderstaande data.
  Spelers : ook graag jullie tassen ontdoen van alle kunstgraskorrels

  - Spullen NIET in de commissiekamer of waar dan ook achterlaten! Neem contact met mij op en dan maken we indien mogelijk een gepaste afspraak

  2. Tevens vraag ik of jullie mij via telefoon of mail willen laten weten wanneer jullie niet meer trainen, zodat ik de lockers (hesjes/hoedjes en ballen) weer compleet kan maken voor het nieuwe seizoen. Graag de hesjes GEWASSEN in de locker achterlaten. Vele handen maken licht werk, tenslotte.

  3. Trainers/leiders die volgend seizoen niet meer actief zijn, graag alle aan jullie geleverde kleding GEWASSEN inleveren.

  4. Ook de seniorenteams VVB 3 t/m 7 graag ALLE teamtassen/hesjes en materialen inleveren

  Inleverdata ALLE teamtassen en spelers die in bezit zijn van gesponsorde spelerstassen en kleding

  Dinsdag 31 mei vanaf 18 uur t/m 21 uur
  Woensdag 8 juni vanaf 17 uur t/m 20 uur
  Donderdag 9 juni vanaf 19 uur t/m 21 uur  Tevens wil ik iedereen bedanken voor de fijne samenwerking en het meedenken dit afgelopen seizoen. Ik wens iedereen alvast een hele fijne vakantie en ik hoop jullie in het nieuwe seizoen weer te zien.

  Carolien Bloothoofd 06-44740042 of kleding@vvbrielle.nl