• Inleveren kleding

Allen,

Het seizoen nadert zijn einde voor de meeste teams.
    Het verzamelen en compleet maken van alle kleding en materialen gaat echter beginnen.

Om het nieuwe seizoen weer goed van start te gaan:

Hier onder enkele huishoudelijke mededelingen

1. Vraag aan alle leiders, trainers en spelers hun kleding/materialen compleet en GEWASSEN in te leveren op onderstaande data.
    Spelers : ook graag jullie tassen ontdoen van alle kunstgraskorrels

- Spullen NIET in de commissiekamer of waar dan ook achter laten!
    Neem contact met mij op en dan maken we indien mogelijk een gepaste afspraak

2. Tevens vraag ik of jullie mij via telefoon of mail willen laten weten wanneer jullie niet meer trainen zodat ik de lockers (hesjes/hoedjes en ballen) weer compleet kan maken voor het nieuwe seizoen. Graag de hesjes GEWASSEN in de locker achterlaten . Vele handen maken licht werk tenslotte.

3. Trainers/leiders die volgend seizoen niet meer actief zijn, graag alle aan jullie geleverde kleding GEWASSEN inleveren.

4. Ook de senioren teams VVB 3 t/m 10 graag ALLE teamtassen/hesjes en materialen inleveren

Inleverdata:
    * Woensdag 3 Juli tussen 19 en 20 uur
    * Donderdag 4 Juli tussen 19 en 20 uur
    * Zaterdag 6 Juli tussen 10 en 12 uur

Tevens wil ik iedereen bedanken voor de fijne samenwerking en het meedenken dit afgelopen seizoen.
    Wens ik iedereen alvast een hele fijne vakantie en hoop jullie in het nieuwe seizoen weer te zien.

Carolien Bloothoofd 06-44740042 of kleding@vvbrielle.nl

Gesponsorde materialen per jeugd team:

JO19-1: Macron wedstrijdpakken rood, tassen, inloopshirts en gesponsorde coachjassen

JO17-1: Macron wedstrijdpakken rood, tassen, inloopshirts en gesponsorde coachjassen
    JO17-2: Macron tassen

JO15-1: Macron wedstrijdpakken rood, tassen
    JO15-2: Macron wedstrijdpakken zwart en tassen

JO13-1: Macron wedstrijdpakken zwart, tassen en inloopshirts en Klupp coachjasjes

MO13-1/2: Macron wedstrijdpakken rood, tassen/rugzakken

JO11-1: Macron wedstrijdpakken rood, tassen en coachjasje