• Inleveren spelerstassen en wedstrijdpakken

Spelers/ Speelsters,

Het seizoen is helaas abrupt ten einde gekomen.
    De schone spelerstassen en/of gewassen wedstrijdpakken kunnen ingeleverd worden volgens onderstaand schema. Hier kan alleen in overleg van worden afgeweken.
    Spelers/speelsters die volgend jaar naar een andere club gaan en een tas en/of kleding in bruikleen hebben, kunnen alleen door VV Brielle vrijgegeven worden, als alles in goede staat is ingeleverd en er geen betalingen openstaan.

De tassen en/of kleding wordt boven in de kantine verzameld. Het is door werkzaamheden in het gebouw niet mogelijk de kantine via de hal (hoofdingang) te betreden. Graag via veld 1 de tribune op en zo de kantine betreden. De kantine verlaten via het terras en de trap aan de rechterkant naar veld 2.
    Ik wil eenieder vragen zich te conformeren aan de door de overheid gestelde afspraken. Voor leden ouder dan 12 jaar: Houd ook nu 1,5 m afstand en voorkom groepsvorming.

Voorafgaande aan de training van woensdag 27 mei
    MO 13
    MO 15-1
    MO 15-2
    JO 9-1
    JO 9-3
    JO 11-4
    JO 11-5
    JO 13-3

Voorafgaande aan de training van donderdag 28 mei
    JO 11-1
    JO 11-2
    JO 13-1
    JO 15-1
    JO 15-2
    JO 17-1
    JO 17-2
    JO 19-1

Ik hoop jullie allemaal weer te zien in het nieuwe seizoen.
    Het is nog vroeg, maar alvast een fijne vakantie waar dan ook, maar vooral………..
    Blijf gezond!

Carolien Bloothoofd