• Jan Lecker komend seizoen terug als trainer van JO19-1

  De huidige hoofdtrainer van VV Stellendam heeft na drie seizoenen bij die club aangegeven om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Na twee positieve gesprekken met Jan kan het bestuur van VV Brielle meedelen dat Jan komend seizoen de JO19-1 bij VV Brielle zal trainen en coachen. 
   
  Jan is geen onbekende bij VV Brielle en is een zeer ervaren trainer. Na de fusie had hij het tweede elftal onder zijn hoede. Dit resulteerde in vier succesvolle seizoenen, waarin het team van de reserve derde klasse uiteindelijk promoveerde naar de reserve Hoofdklasse. Helaas werd het vijfde jaar een zeer moeizaam seizoen, doordat vele spelers naar een andere vereniging vertrokken.
   
  Jan Lecker tekende als speler zijn eerste contract op 17-jarige leeftijd bij Feyenoord, nadat hij de gehele jeugdopleiding bij de Feyenoordjeugd had doorlopen. Na Feyenoord speelde hij drie seizoenen voor FC Utrecht, twee seizoenen voor SVV en één seizoen voor PEC Zwolle.
   
  Als hoofdtrainer van de seniorenselectie heeft hij o.a. WFB en VV Stellendam getraind. De 54-jarige UEFA B-/TC2-trainer staat voor duidelijkheid en heeft uitgesproken om mee te werken aan de ontwikkeling van eigen talentvolle jeugdspelers om de stap naar de seniorenselectie te verkleinen.