• Wie kan een foto toevoegen ?

  In de Voetbal.nl app en in de KNVB wedstrijdzaken app wordt gebruik gemaakt van profielfoto's.
  Je kunt je eigen profielfoto toevoegen via Mijn gegevens in de Voetbal.nl app en in KNVB wedstrijdzaken app.
  Het is tevens mogelijk om een foto door je vereniging toe te laten voegen aan jouw profiel. Mail je foto dan aan info@vvbrielle.nl onder vermelding van je volledige naam en geboortedatum.
  Tenslotte kan een teammanager voor elk van zijn teamleden een foto toevoegen via de KNVB wedstrijdzaken app.

  Let op: Ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app bepaalde persoonlijke gegevens (waaronder de foto) niet zelf wijzigen. Hoe kun je er als jongere onder 16 jaar dan voor zorgen dat je foto wordt gewijzigd? Antwoord op deze vraag vind je hier voor de Voetbal.nl app én voor de KNVB Wedstrijdzaken app.

 • Hoe wijzig je een foto in de voetbal.nl app ?

  Zodra je je pasfoto wil wijzigen, ga je in de Voetbal.nl app naar 'Instellingen' en daar kies je voor 'Mijn persoonsgegevens'. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen. Zo simpel is het eigenlijk.

  Echt belangrijk is wel, besef dat de foto die je toevoegt in Voetbal.nl, ook daadwerkelijk je spelerspasfoto is voor je spelerspas. De scheidsrechter moet jou dus aan de hand van deze foto kunnen herkennen op het veld.

  En ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je zelf niet je eigen foto wijzigen in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app. Hoe kun je als jongere van onder 16 jaar dan wel je foto wijzigen? Hiervoor verwijzen we je naar bovenstaande alinea 'Wie kan een foto toevoegen' en de daarbij actieve linkjes.

 • Voor wie kan er een foto toegevoegd worden ?

  Alleen als je lid bent van een vereniging en/of lid bent van de KNVB kan er een foto aan je profiel worden toegevoegd.
  Het is niet mogelijk om een foto aan je profiel toe te voegen als je geen lid van een vereniging en/of de KNVB bent.