• Jelmer Santra met ingang van het seizoen 2023-2024 Trainer/Coach VV Brielle 2

  • De nog jonge, 25-jarige Jelmer Santra gaat aan de slag bij de seniorenselectie van VV Brielle. Jelmer gaat samen met de ervaren teammanagers Fred Wesdorp en Ronald van Benthem door met het verder opleiden van talenten. Samen met de nieuwe hoofdtrainer Manuel Vissers, assistent-trainer Melvin Spruijt en keeperstrainer Edwin van Zwieteren is het technisch team van de selecties van VV Brielle voor volgend seizoen daarmee compleet.

    De bij Visma Yuki (online boekhoudplatform) werkzame Jelmer geeft leiding aan het Customer Supportteam en stopt veel energie en vrije tijd in VV Brielle. Na zelf gevoetbald te hebben bij SC Voorne en VV Brielle, raakte Jelmer Santra al snel betrokken bij het opleiden van jeugdige voetballers. Na enkele jaren de selecties van JO13, JO15, JO17 en een periode als ad-interim JO19-1 te hebben getraind, is een volgende stap in de carrière van de gediplomeerde trainer dan ook een logisch vervolg.

    De huidige trainer (Melvin Spruijt) van het tweede elftal van VV Brielle blijft assistent-trainer bij het eerste elftal en heeft als bestuurslid Technische Zaken zijn handen al meer dan vol. Melvin ziet in Jelmer een goede opvolger, die dezelfde visie en beleving heeft.

    Het bestuur en de technische commissie zijn blij dat met een echte clubman als Jelmer deze vacature van trainer/coach VV Brielle 2 ingevuld kan worden en zij wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol.