• Jeugd VV Brielle voetbalt tijdens Corona-Stop

Zaterdag 17 oktober was de eerste zaterdag waarop het competitievoetbal compleet stil lag vanwege het coronavirus.

Met dank aan vele vrijwilligers kon de jeugd van VV Brielle toch een balletje trappen, volgens de richtlijnen van het RIVM en de KNVB.

Om 9.00 uur begon de jongste jeugd uit de JO08, JO09 en JO10 met de onderlinge partijtjes. Ruim 60 kinderen waren hierbij aanwezig en zij konden naar hartelust voetballen.

Hierna voetbalden om 10.30 uur alle teams uit de JO11, JO12 en de MO13. Ook hier werden de teams (ook weer zo’n 60 kinderen) gemixt en werden er leuke wedstrijdjes gespeeld.

Om 12.00 uur kwam de grootste groep. Ruim 80 jongens en meisjes uit de JO13, JO15 en MO15 voetbalden op maar liefst vier velden hun onderlinge wedstrijdjes.

Als laatste was om 14.00 uur de oudste jeugd aan de beurt. De (ruim 60) jongens en meiden uit de JO17, JO19, MO17 en MO19 speelden ook hun wedstrijden en ook hier was iedereen blij dat er toch een balletje getrapt kon worden.

Het weer en de sfeer waren de gehele dag goed op het Geuzenpark. Meer dan 250 kinderen speelden hun wedstrijdjes. Volgende week zaterdag staat deel twee van het alternatieve corona-programma gepland.