• JO15-3 boekt ruime overwinning op Vlotbrug JO15-2 in eerste Regiocup-duel

  10 oktober 2020, die datum staat op het laatste wedstrijdverslag. Op 10 oktober 2020 kwam de competitie voor de JO15-3 tot stilstand. Nu, op 5 juni 2021 spelen we de eerste van vier wedstrijden voor de Regiocup. Aan de ene kant is dat geweldig om voor het “echie” te spelen, maar aan de andere kant waren we al bezig met het nieuwe seizoen.

  Maar goed, alsof we nog nooit waren gestopt, wordt er om 8.30 uur, jaja, afgetrapt in Hellevoetsluis. Onze tegenstander van vandaag, Vlotbrug, speelt in dezelfde klasse als de JO15-3 maar dan in de groep van de JO15-4 en daar stond het team bovenaan.

  We starten in de volgende opstelling:
  Op doel Luuk, in de verdediging Branco, Stan, Quinn en Louise, op het middenveld Thieme, Luc, Jorrit en Andreas en de aanval wordt gevormd door Merijn en Timo.

  Voor de eerste reservebeurt nemen Hidde en Koen plaats in de dugout. Zoals altijd worden de reservebeurten (geprobeerd) dusdanig gepland dat over vier wedstrijden iedereen evenveel minuten heeft gespeeld.

  Na 70 enerverende minuten staat er 1-11 in het boekje van de scheidsrechter. Het niveauverschil was gewoonweg te groot en tevens was het goed om te zien dat spelers steeds beter in hun vel gaan zitten. Het groter (groeien) worden geeft gewoon hier en daar uitdagingen, maar als de grote lichaamsdelen weer onder controle zijn gekomen, komt het zelfvertrouwen terug. Het gaat weer lekker, men wordt weer trefzeker en hiermee komt het plezier terug bij de spelers.

  Vanwege het niveauverschil waren de kansen voor Vlotbrug nagenoeg afwezig, maar eerlijk is eerlijk: het doelpunt was een fraaie goal. Voor het overige miste Brielle nog wat kansen en was het een eenzijdige wedstrijd. Maar goed, de eerste drie punten zijn binnen en dus op naar de volgende wedstrijd: thuis tegen Hellevoetsluis JO15-3.

  Maar eerst gaan we maandag weer trainen en hopelijk met een grote groep, want dat maakt het leuk.