• JO15-3 redt het net niet tegen OVV JO15-2

We schrijven zaterdag 12 september en we spelen de laatste wedstrijd van het drieluik tegen OVV, wat uit gaat komen in de derde klasse van de competitie. We starten weer in een 4-4-2 formatie en we gaan weer verder met onze zoektocht naar de juiste positie van elke speler. Uiteraard hebben we wel enig idee, maar dat willen we graag bevestigd zien tijdens de wedstrijd.

Om half negen klinkt het fluitsignaal en wordt de bal in beweging gebracht door OVV en we zullen dus over 70 minuten weten wie de zege aan de spreekwoordelijke “kar” knoopt.
    Net zoals in wedstrijd tegen Rockanje is Brielle in de eerste helft de gevaarlijkere ploeg, maar niet de betere. Maar ondanks dat OVV beter was en op voorsprong kwam, gingen we de rust in met een 2-1 voordeel.
    Slecht uitverdedigen bracht OVV op voorsprong, maar binnen enkele minuten kwam Brielle uit een voorzet op gelijke hoogte. De 2-1 voorsprong kwam voort uit een mooie combinatie waardoor er een speler vrij voor de keeper werd gezet, die de bal tussen de paal schoof. Wederom moesten we concluderen dat Brielle in de eerste helft goed op dreef was. Met inzet en plezier werd er goed tegenstand geboden tegen een beter technisch OVV.
    Zoals afgesproken gaan we tijdens de rust door met wisselen. Echter, een geblesseerde speler gooide nu roet in het eten. Dat gaf enige hoofdbrekens, maar ook die werden opgelost. Ook nu was de tweede helft van mindere kwaliteit dan de eerste helft, maar gezien onze tegenstander van vandaag was dat geen schande, maar wel in onze ogen geheel onnodig.
    Uiteindelijk scoorde OVV nog twee keer, waardoor de 3 punten verdiend meegingen naar Oostvoorne. Brielle kwam nog wel op de helft van OVV, maar echte doelkansen waren er niet. Dus we kunnen de volgende conclusies trekken:Nwe komen conditie te kort om het spel te spelen wat we willen en de passing moet beter, sneller en directer. Tevens moeten we scherper (geconcentreerder) uit de rust komen.

Dus we gaan weer trainen!