• Komend weekend Geuzen Cup en Qualm Cup bij VV Brielle

Aankomende zaterdag spelen onze jongens (en enkele meiden) tot en met 13 jaar de eerste editie van de Geuzen Cup. Dat is een toernooi dat mede mogelijk is gemaakt door onze Business Club. De Business Club wil de komende jaren met ons samenwerken om vele leuke toernooien mogelijk te maken.

Op het toernooi van 1 juni zullen zo’n 50 teams het beste van zichzelf laten zien. Het weer ziet er mooi uit en een grote groep vrijwilligers helpt om er een fantastisch evenement van te maken. We hopen dat u onze meiden en jongens komt aanmoedigen en ook een lekkere hamburger komt eten. Bezoek aanstaande zaterdag vanaf 9:30 uur ons mooie terrein en beleef een schitterende dag!

Na zaterdag is er nog een leuk evenement. Op zondag 2 juni speelt onze JO15-2 om de Qualm Cup. Jesse Honcoop heeft grotendeels zelf dit JO15-2 toernooi georganiseerd. Hij heeft ervoor gezorgd dat 16 teams uit het hele land naar Brielle komen voor dit toernooi. Ook op zondag begint het toernooi om 9.30 uur. Ook dan hopen wij u te mogen begroeten.

Nogmaals dank aan onze Business Club, Qualm, de vrijwilligers, leiders en spelers die komende zaterdag en zondag een leuk toernooi komen organiseren en spelen.

Toernooi Commissie VV Brielle