• Laatste Corona-zaterdag van 2020 wederom druk bezocht

• Om 9.00 uur begon de jongste jeugd op veld 2 en op het pupillenveld van het Geuzenpark aan een onderling toernooi. Wederom was er veel inzet en plezier. De spelers lieten zien dat zij het nog goed naar hun zin hebben op het veld. De selectietrainers Gijs en Melvin stonden weer langs te kant te genieten van het spel van onze jeugd.
    Tegelijkertijd speelden op veld 1 de JO13-1 en de JO12-1 een onderlinge wedstrijd. Net als de vorige keer een spannende strijd, die deze keer geen winnaar opleverde: 3-3.

Om 10.30 uur was het de beurt aan de JO11- en JO12-teams. Ook hier werden de teams door elkaar gegooid en was er een onderling toernooi. Onder leiding van een aantal selectiespelers werd er fanatiek gestreden om de punten.

Verder waren er nog enkele onderlinge wedstrijden. Zo hield de JO17-2 stand tegen de JO17-1 (2-2) en was de JO15-1 veel te sterk voor de JO15-2. ‘s Middags waren er nog twee wedstrijden. De JO17-3 won overtuigend van de JO15-4 en de JO19-2 hield lang stand tegen de JO19-1, maar moest uiteindelijk toch ruim capituleren.

Al met al was het een geslaagde zaterdag.

Langs deze weg dan ook de complimenten aan alle vrijwilligers, die deze zaterdagen mogelijk gemaakt hebben. Leiders, trainers, scheidsrechters, commissiekamerbezetting, (technisch) coördinatoren. In deze vreemde tijd hebben we er met z’n allen voor gezorgd dat onze jeugd iedere week toch kon voetballen! Nu genieten van de winterstop en afwachten wat er in 2021 mogelijk is.