• Laatste wedstrijd van het seizoen door JO15-3 ook in winst omgezet

  Op zaterdag 26 juni werd de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Heel kort gezegd, na een matige eerste en een sterke tweede helft gingen de drie punten mee terug naar Brielle. Een 0-3 uitslag was een terechte uitslag gezien het wedstrijdbeeld.

  Nu het seizoen afloopt, of eigenlijk afgelopen is, kunnen we zeggen dat het een moeilijk seizoen was, maar tegelijkertijd ook een mooi seizoen. Bijna alle spelers van het team gaan in zijn geheel naar de JO17, met enige uitzonderingen. Luc, Andreas en Louise gaan het proberen in respectievelijk de JO17- en JO15-selecties en wij wensen hen veel succes en natuurlijk zijn we trots dat we “weer” spelers aanleveren voor een selectie. We trainen nog door tot 14 juli op elke woensdag (18.30 uur - 20.00 uur) en op de zaterdagen kunnen we nog enige wedstrijden of trainingen spelen, als we dat willen.

  Het seizoen 2021-2022 zal starten op 16 augustus en het voorstel is dat de trainingen gaan plaatsvinden op dinsdag en donderdag van 1900 uur tot 20.15 uur. Voor het volgend seizoen komen Stan (Brielle JO15-4), Berkin (Brielle JO17-2), Tim (Z’waal JO16-1) en Wouter (N’hoorn JO15-2) het team aanvullen, waardoor het team zal bestaan uit: Luuk, Sem, Branco, Hidde, Stan den Ouden, Joshua, Thieme, Merijn, Jorrit, Koen, Stan Rietdijk, Berkin, Wouter en Tim.

  De trainingen en de wedstrijden worden door mijzelf en Arwin den Ouden gedaan. Hans Donkersloot zal het wedstrijdformulier blijven doen en waar het nodig is bijspringen. Zoals het er nu voorstaat zal het team door het voetballeven gaan als JO17-4 en spelen in de derde klasse.

  Ondanks een seizoen met coronaperikelen willen wij (Hans, Arwin, Alexander en ondergetekende) jullie bedanken voor het afgelopen seizoen, geniet van de vakantie en tot (hopelijk) een nieuw coronavrij seizoen.

  Peter