• Leden gezocht die lijnen willen trekken

 • Wij zijn op zoek naar leden die letterlijk de lijnen uitzetten op onze voetbalvelden. Met name voor leden, die continudiensten draaien, is dit een mooie taak als vrijwilliger.

  Wij zijn dus op zoek naar mensen die in de continu werken om doordeweeks en overdag een voetbalveld te kunnen kalken. Zo zorgen wij ervoor dat wij de spreekwoordelijke termen zoals, langs de lijn, middellijn, middencirkel en rond de zestien kunnen blijven uitspreken.

  Het lijnen zetten kan altijd op de momenten die je overdag vrij bent. Dus in de ochtend of in de middag of overdag. Het zijn allemaal kleine klusjes, die niet vanzelf gaan, maar wel gedaan moeten worden om deze geweldige sport te kunnen blijven uitoefenen. Het gaat om ongeveer twee uur per voetbalveld en we kunnen voetballen.

  Op deze manier willen wij als VV Brielle een hechte samenwerking aan gaan en iedereen speelt hierin een belangrijke rol, want niemand is onmisbaar. Wij (leden van VV Brielle) moeten het samen doen. Werk jij in de continu en wil jij opstaan om jouw clubje een handje te helpen? Dan zoeken wij jou!

  Neem contact op met Gert-Jan de Reus bestuurslid (Facilitaire zaken) VV Brielle.
  Tel: 0651232265
  e-mail: gertjan.de.reus@vvbrielle.nl.