• Leden, oud-leden, sponsoren en vrienden van VV Brielle

In dit lastige jaar gaan wij ons beste beentje voor zetten, om voor onze jeugd geld op te halen door middel van de Grote Clubactie.

De Grote Clubactie helpt ons om volgend jaar tijdens ons 10-jarig bestaan leuke jeugdactiviteiten te kunnen organiseren en onze jeugdelftallen te helpen met bijvoorbeeld materialen die ze nodig hebben.
    De Grote Clubactie is een fantastische manier om geld op te halen. Van ieder verkocht lot à € 3,00 gaat er namelijk € 2,40 naar onze vereniging!

Wij willen u dan ook aandacht vragen voor het Grote Clubactie Superlot.

Het Superlot heeft een waarde van 150 euro, waarvan 80% direct naar de vereniging gaat. Daarnaast kan de vereniging ook het Grote Clubfeest t.w.v. € 5000 winnen.

Bent u degene die onze vereniging graag wil steunen en een bijdrage wil leveren door dit Superlot te kopen?

Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten.
    U maakt 50 keer kans op mooie Grote Clubactie-prijzen uit de loterij.

Het is een mooie vorm van mini-sponsoring van uw bedrijf of uw seniorenteam. De 50 loten zou u kunnen schenken aan uw personeel of verdelen onder uw teamgenoten.

Graag willen wij iets terugdoen. De koper van een superlot zullen wij met bedrijfsnaam en foto met het symbolische superlot op onze VV Brielle-social media en -website vermelden!

Helpt u ons ? Koop dan een superlot via onderstaande link!

Koopt u liever persoonlijk een superlot bij ons, dat kan door middel van een berichtje of een belletje naar onderstaande mailadres of telefoonnummer.

bauvrouw@gmail.com of 0648483531  (marianca baumann)

JOUW INZET IS GOUD WAARD!

Bij aankoop van een contant Superlot ontvangt u een symbolisch Superlot dat u beide ondertekent. Nadat uw gegevens door de vereniging zijn geregistreerd, krijgt u 50 Grote Clubactie loten thuisgestuurd.

Bij aankoop van een Superlot met eenmalige machtiging ontvangt u een symbolisch Superlot dat u beide ondertekent. Nadat uw gegevens door de vereniging zijn geregistreerd, ontvangt u 50 lotnummers op uw bankafschrift. Wilt u via de bank betalen en toch fysieke loten ontvangen? Vraag de vereniging om contact op te nemen met de Grote Clubactie.

Maak een kopie van het aankoopformulier. Dit formulier is tevens uw factuur.

De trekking van de Grote Clubactie is 9 december 2020. De trekkingsuitslag vindt u vanaf 10 december 2020 op de website van de Grote Clubactie
    De trekking van het Superlot, waarbij het Grote Clubfeest wordt verloot, gebeurt ook op woensdag 9 december 2020. De winnaar van dit feest wordt uiterlijk donderdag 31 december 2020 bekendgemaakt op de website.
  • QR code voor een enkel lot