• Marvin van Tienen volgend seizoen keeperstrainer van VV Brielle

    Met de komst van Marvin van Tienen naar VV Brielle is ook de vacature van de selectie-keeperstrainer voor het seizoen 2024-2025 ingevuld.

    De 38-jarige ex-doelman Marvin van Tienen stapt over van XerxesDZB naar VV Brielle en wordt bij VV Brielle de opvolger van Edwin van Zwieteren. Edwin heeft bij VV Brielle al diverse keepers tot het eerste elftal gebracht, maar stapt na zes seizoenen over naar zijn oude club Nieuwenhoorn.

    Als doelman heeft Marvin van Tienen bij mooie clubs onder de lat gestaan, zoals onder andere bij Poortugaal, Barendrecht, Smitshoek, Capelle, Zwaluwen en Heinenoord. Na zijn eigen actieve carrière heeft hij een paar jaar ervaring opgedaan als keeperstrainer bij XerxesDZB. Na XerxesDZB zet Marvin zijn trainerscarrière dus voort bij VV Brielle en gaat hij samen met Raymond de Romph en Hans de Heer met veel enthousiasme aan de slag op het Geuzenpark. Zijn ervaring wil Marvin graag delen met de keepers en met zijn verfrissende aanpak wil hij de verdere ontwikkeling van de talentvolle keepers voortzetten.