• Meidenvoetbal - Teamindeling seizoen 2020 / 2021

INDELING

Na zorgvuldig wikken en wegen zijn de (Technisch) coördinatoren, trainers en leiders van afdeling Meidenvoetbal tot de onderstaande VOORLOPIGE indeling gekomen. Door omstandigheden zoals corona, nieuwe aanmeldingen en/of vertrekkende leden, kunnen er uiteraard nog wijzigingen plaatsvinden. Medio september wordt onderstaande voorlopige indeling opnieuw bekeken, eventueel bijgewerkt en definitief gemaakt. Daarnaast is het mogelijk dat er tijdens de winterstop nog aanpassingen kunnen plaatsvinden. Het streven is wel om dit tot een minimum te beperken.

Komend seizoen starten we met de volgende teams: MO19-1, MO17-1, MO15-1 en MO15-2.

Bij de MO15 is er sprake van een selectie en worden begin van het seizoen de definitieve MO15-1 en 2 bekend gemaakt.
    In principe hebben we in alle teams nog plek voor nieuwe meiden.

START TRAININGEN, WEDSTRIJDEN, ETC

Via de trainers, leiders en de VV Brielle website houden wij u op de hoogte van de start van de trainingen, oefenwedstrijden, speeltijden, etc.

KOMEND SEIZOEN

MO13: we hopen komend seizoen ook nog te starten met een MO13 team, waarschijnlijk 8 tegen 8.

DAMES: er trainen op dit moment al circa twaalf dames bij VV Brielle, waarvan we hopen dat ze na de winterstop genoeg dames hebben om competitie te gaan spelen. Dus ben je van 2001 of ouder, dan ben je van harte welkom! Meld je svp aan bij:

meiden.vvbrielle@gmail.com

OPEN DAGEN: medio augustus organiseren we weer onze jaarlijkse open dag, verdere info volgt via de website.

TRAININGSKAMP: we zijn op dit moment de opties aan het bekijken voor de mogelijkheid van een trainingskamp met de gehele meidenafdeling aan het einde van komend seizoen. Verdere informatie volgt via de website.

TECHNISCHE STAF (trainers, leiders, vlaggers, kleedkamermoeders, etc)

Allereerst zijn we erg verheugd met de aanstelling van Edwin Spoelman als Technisch Coördinator voor het meidenvoetbal bij VV Brielle. Edwin is naast het verhogen van het technische niveau van het meidenvoetbal bij VV Brielle ook verantwoordelijk voor het MO17-1 team.

Verder hebben we onze technische staf goed op orde en we worden ondersteund door een groot aantal mensen. Toch blijven we altijd op zoek naar enthousiaste trainers, leiders, vlaggenisten, etc voor onze meidenelftallen.

Onze voetbalexperts zullen u waar nodig ondersteunen.

Bent u diegene die we zoeken? Stuur dan svp een mailtje naar:

VOETBALSCHOOL

Voetballen in de zomer? Dat kan bij VV Brielle! Ben jij een meisje dat nog niet op voetbal zit, maar wel nieuwsgierig is naar deze mooie sport? Dan hebben wij bij VV Brielle voor jou de mogelijkheid om deze zomer te trainen. Met recht een unieke en ultieme mogelijkheid!

Vanaf 17 juni is VV Brielle gestart met een voetbalschool voor meiden in de leeftijdscategorie van 7 jaar tot 18 jaar.
    Op alle woensdagen tot en met 19 augustus wordt er elke week getraind, van 19:00 uur tot 20:00 uur.

Heb je geen voetbalschoenen? die hebben we ook voor je klaarliggen.

Inschrijven kun je doen via meiden.vvbrielle@gmail.com.
    Vermeld bij de inschrijving wel even je naam en leeftijd en we zien je graag op ons mooie complex!

Gebruikte voetbalschoenen gezocht, voetballen in de zomer voor meiden

BELANGRIJK:

Binnen VV Brielle hebben we afgesproken dat we elkaar moeten willen helpen. Dit houdt in dat we elkaar moeten ondersteunen daar waar nodig. Als een team een keer te weinig spelers heeft, dan is het fijn als dit geholpen wordt, zodat het team wel kan voetballen. Het kan voorkomen dat je op aangeven van de trainer met een ander team moet meedoen of een tweede wedstrijd moet spelen. Dit kan tot en met de donderdag voor het weekend worden doorgegeven. Houd hier svp rekening mee. We willen als VV Brielle het maximaal aantal mogelijke teams elk weekend aan het voetballen hebben. Het is dan ook niet vrijblijvend om mee te doen.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan horen wij deze graag via de gebruikelijke route (via trainer/coördinator).

Wij wensen jullie een heel fijne vakantie en heel veel plezier, sportiviteit en succes het komende voetbalseizoen!

Sandra Terol en Mike Mol
    Coördinatoren Meidenvoetbal VV Brielle
    meiden.vvbrielle@gmail.com

• Klik op het overzicht voor een uitvergroting.