• Op zaterdag 30 oktober speelt VV Brielle 1 de competitiewedstrijd uit tegen Terneuzense Boys in Terneuzen. De wedstrijd begint om 14.30 uur. De afstand naar Terneuzen is ruim 100 km. Dankzij diverse sponsoren hebben we voor deze verre uitwedstrijd een bus kunnen huren. Uiteraard is onze dank groot.

    Kortom de selectiespelers, begeleiding, sponsoren gaan met de bus naar Terneuzen en onze trouwe toeschouwers kunnen GRATIS mee! Meld u daarvoor wel even bij Harro de Reus, via tel. 06 53361880 of via e-mail harro.de.reus@cvdhoek.nl. VOL=VOL, er zijn maximaal 54 zitplaatsen. De bus vertrekt om 11.45 uur, zorg dat u er om 11.30 uur bent!

    Contiki Holland volgt de (hygiëne)maatregelen van de overheid nauwgezet op en reinigt en desinfecteert de touringcars zorgvuldig. Passagiers worden gewezen op de extra getroffen maatregelen in verband met voorkoming van de verspreiding van het coronavirus. Momenteel is het dragen van een mondkapje in de touringcar verplicht vanaf de leeftijd van 13 jaar. Naast het in acht nemen van de omgangsregels die het RIVM hanteert, dient u zich te allen tijde te houden aan eventueel aanvullende aanwijzingen van het personeel van Contiki.