• Na 20 jaar stopt Edwin Wingelaar als Algemeen Secretaris bij VV Brielle

  Enige weken geleden heb ik bij het bestuur aangegeven dat ik bij de ALV in november 2021 terug wil treden als Algemeen Secretaris van het bestuur van VV Brielle. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 8 september 2021 heb ik dit ook kenbaar gemaakt.

  Het is in november 20 jaar geleden dat ik bij Wit Rood Wit het stokje als secretaris overnam van Frans Groen. Na de fusie in 2011 heb ik dezelfde functie bekleed bij VV Brielle. In deze 20 jaar heb ik verschrikkelijk veel mooie dingen mee mogen maken, nog veel meer mensen leren kennen en helaas ook enkele minder prettige ervaringen gehad. Toch heb ik bijna altijd veel plezier gehad in deze vrijwilligersfunctie.

  Maar na 20 jaar vind ik het tijd om een stapje terug te doen.

  Ik wil in ieder geval de 4 voorzitters bedanken met wie ik samen heb gewerkt en van wie ik altijd veel vertrouwen en steun heb gehad. Natuurlijk ook de overige bestuursleden met wie ik in al die jaren heb samengewerkt. En natuurlijk wil ik alle vrijwilligers bedanken die mij altijd maar geholpen hebben, als ik ze weer eens ergens voor nodig had.

  Ik stop dan wel als algemeen secretaris in het bestuur, maar blijf wel actief als vrijwilliger bij VV Brielle. Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, we zullen het allemaal met zijn allen moeten doen. Of het nu in het bestuur is, bij het onderhoud is, het fluiten van wedstrijden, het regelen van de wedstrijden, in de sponsorcommissie, achter de bar of in de keuken, in de commissiekamer, het regelen van de kleding of in de functie van leider, trainer, of (technisch) coördinatoren. En dan zal ik best nog wel een aantal vrijwilligerstaken vergeten.

  Ik hoop dan ook dat er snel iemand komt die deze functie van mij over wil nemen. Natuurlijk zal ik hem of haar waar nodig ondersteunen.

  Tot snel.

  Groet,
  Edwin