• Nieuwe webshop met een mooie openingsactie

Onze nieuwe webshop van Quick is vanaf nu geopend.

Om deze opening te vieren hebben we samen met Quick een mooie openingsactie : Elke tiende bestelling (10-20-30-40-50) krijgt een bal die door de selectie van Excelsior Rotterdam is gesigneerd. Er zijn vijf ballen beschikbaar gesteld.

Als club willen we de tiende besteller, in het kader van het tienjarige bestaan van de club in 2021, (naast de bal) ook een trainingstenue geven.

Alle informatie over de webshop en de 25% korting op de producten in deze webshop zijn op onze site onder Webshop te vinden.

Webshop is te vinden in de navigatiebalk en verwijst naar https://www.vvbrielle.nl/webshop/

Alvast een kleine hint: De kortingscode die moet worden ingegeven is vvbrielle_2011

Wanneer je eerst een trainingspak wilt passen, (als je er niet zeker van bent welke maat je wilt bestellen) dan kun je contact opnemen met Carolien. Carolien heeft pasmaten in haar bezit.

Carolien Bloothoofd
    T. 06-44740042